Verzenden & retourneren

Retourneren

 

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop of heeft u een defect product? Geen probleem!


Voorwaarden retourneren producten
Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling van Outletmagazijn heeft u recht op bedenktijd. Dit recht geld op alle artikelen die ter verkoop zijn aangeboden in de webshop. Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst tussen u en Outletmagazijn zonder opgave redenen te ontbinden.

U kunt via onderstaand stappenplan binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product uw retour aanmelden via Email ([email protected]). Binnen 14 dagen na het aanmelden via de Email, dient u het/de betreffende aankoop product(en) retour te zenden via een PostNL of DHL servicepunt naar Outletmagazijn Jacob van Lennepstraat 23 7523 BD Enschede

Tijdens de bedenktijd dient u als klant zorgvuldig omgegaan te zijn met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te bepalen of u het product wenst te behouden. Bij gebruik van het herroepingsrecht zult u het product met alle meegeleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking te verzenden aan Outletmagazijn conform onderstaande instructies.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »