Garantie

Uw garantieperiode

 

Hoelang geld mijn herroepingsrecht?
Bij de aankoop van producten online heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Vervolgens heeft u 14 werkdagen om deze te retourneren.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Voor meer info hierover verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden "herroepingsrecht". Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

 

Hoelang heb ik recht op garantie?
De fabrikant test de producten voordat ze bij ons binnenkomen. Op elke serie wordt door Outletmagazijn een steekproef gedaan op kwaliteit. Helaas kan het voorkomen dat een artikel toch niet naar wens is of defect aankomt (software problemen, kapotte pixels e.d.). Als u producten koopt bij Outletmagazijn heeft u recht op 1jaar garantie. De retour verzendkosten in de garantieperiode na het verstrijken van uw herroepingsrecht zijn voor rekening van de consument.

 

Waar kan ik mijn defecte product naar retourzenden?
Retouren via Email aanmelden.

 

Wanneer kan ik mijn nieuwe artikel ontvangen of wanneer krijg ik mijn geld terug?
Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen.

 

Wat kan ik nog als de garantieperiode is verstreken?
Heeft u na 1 jaar geen recht meer op garantie, maar de economische levensduur van het gekochte artikel is nog lang niet verstreken? U kunt dan in overleg met Dashcammagazijn uw artikel laten repareren. De reparatiekosten zullen dan wel (deels) voor uw rekening komen, dit gebeurt in overleg. Hierna kunt u uw product weer als nieuw gebruiken en er nog veel plezier aan beleven.

Als het product buiten uw schuld kapot is gegaan binnen de economische levensduur, dan repareren of vervangen wij het artikel ook. Een Actioncam of Dashcam kan natuurlijk langer mee als een jaar. Als de economische levensduur van het artikel hierdoor wordt verlengd, betaalt u wel een deel van de reparatiekosten, omdat u het nieuwe product veel langer zult kunnen gebruiken dan het oorspronkelijke product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »