airsoft-markt-dashcammagazijn-balls-arrows

Gisteren stond Dashcammagazijn op de Airsoft markt van Balls & Arrows te Lelystad. Het was een geslaagde dag met veel aanloop. Mede dankzij het weer, de mensen en de mogelijkheden is dit voor ons ook zeer succesvol te noemen. In de bijlage enkele foto's van onze stand. De complete foto compilatie zal via de website van Balls & Arrows.

Onze bijdrage zat hem met name in ons sportcamera assortiment en de mogelijkheden voor de airsoftmarkt kenbaar te maken bij de mensen. Met wat hulpstukken (verkrijgbaar in onze webshop) kun je prima bepaalde camera's toevoegen aan je replica zodat je alle actiemomenten kunt vastleggen. Tevens zijn er een aantal mensen die het nut inzagen van een chestmount, monopod, hoofdband en/of hoofdband + kinband.

Momenteel hebben wij een bulletproof scope protector en 30mm mount ring opgenomen in ons assortiment. Binnenkort zullen ook de GoPRO en SJ4000 helmmounts voor de airsoft / paintball markt worden toegevoegd aan ons assortiment. Hou hiervoor onze website in de gaten.

Wij danken de organisatie en alles eromheen voor de succesvolle dag!