OP 7 SEPTEMBER HOUDT BALLS AND ARROWS LELYSTAD, DASHCAMMAGAZIJN IS ERBIJ!

  • Geplaatst op

Op 7 september houdt Balls and Arrows Lelystad een grote airsoft gerelateerde markt op het terrein van hen in Lelystad. Wij staan er ook tussen met ons assortiment van sportcamera's en accessoires, om ook op deze markt de wensen van de klant na te streven.

Steeds meer mensen maken opnames van hun uitdagende activiteiten op het gebied van airsoft. De mooiste beelden worden gemaakt en vastgelegd, tactische zaken worden nabesproken en hits worden vastgelegd.

Maar welke mogelijkheden zijn er allemaal?
Allereerst heb je de helmmount variant speciaal voor de SJ4000 of GoPRO camera's. Nu heb je een first-person-view variant waar je alles vanaf hoofdhoogte kunt zien en beoordelen. Vervolgens heb je ook de SJ2000 om via een 20mm rail + scope protector + 30mm klem de SJ2000 bullitcam onderdeel te maken van je wapen. Dit oogt niet alleen stoer...het laat exact al je bewegingen zien.

Verder zijn er varianten of via je rug een third-person-view te creëren. Denk maar eens aan het spel Call of Duty waar je ook regelmatig in third-person-view speelt. Er zitten wel kleine nadelen aan deze variant aangezien je vaak in bebost terrein loopt, loop je het risico om te blijven hangen achter een tak o.i.d.

airsoft-sjcam-sj4000-sj2000-viofo-sj5000airsoft-sjcam-sj4000-sj2000-viofo-sj5000airsoft-sjcam-sj4000-sj2000-viofo-sj5000airsoft-sjcam-sj4000-sj2000-viofo-sj5000

Wat kunt u van ons verwachten op 07-09-2014?
Dashcammagazijn zal zorgen dat de mogelijkheden welke wij kunnen bieden op het gebied van sportcamera's in combinatie met replica's zichtbaar worden getoond en zullen u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden met uw wapen.

Hoe kunt u ons herkennen?
Wij zullen voorzien van een duidelijk zwart t-shirt met naam en onze website zodat u direct persoonlijk contact heeft en gerichte vragen kunt stellen. De hele dag zullen wij aanwezig zijn om de combinatie van airsoft en opname over te brengen.

Extra
Dashcammagazijn zal een totaal product inbrengen in de veiling. Dit wordt later bekend gemaakt.

- Toegang is GRATIS, dus kom kijken in de wondere wereld van airsoft, paintball, sportcamera's en nog veel meer!

Wilt u meer weten over airsoft en over wat onze rol gaat zijn deze 07-09-2014 in Lelystad? Laat het ons dan weten via: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »