NIEUWSFLITS OVER DE SJ4000 SPORTCAMERA

  • Geplaatst op

De SJ4000 actioncam is nu ongeveer meer als een half jaar vrijgegeven en het is nog steeds een geweldig product voor veel mensen die niet teveel willen betalen voor een GoPRO camera, maar er zijn dingen die u moet weten over dit pareltje.

SJ4000 WiFi
Inmiddels is er een ook een WiFi versie uit, deze wordt al massaal aangeboden op de NL markt echter zijn er nog ontwikkelingen waardoor je beter even kunt wachten met je aanschaf. Momenteel is de SJ4000 WiFi bijvoorbeeld alleen te koppen met de iPhone Jailbreak app, maar nog niet toegankelijk voor Android gebruikers. Aanbieders die wel op deze manier adverteren zijn niet goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij verwachten de nieuwe actioncam versie vanaf begin september te kunnen leveren in onze webshop.

Neppe varianten op de markt
Via klanten die bij ons een losse accu hebben besteld (zonder camera) kregen wij reacties dat deze niet zouden passen in hun SJ4000 actioncam. Na navraag bleek dat de klant de camera bij een andere niet nader te noemen aanbieder een camera had aangeschaft. Na recent onderzoek is gebleken dat er een FAKE variant op de markt is. Pas dus op voor malafide websites! Klanten die hier last van hebben, meld het graag.

Waar kunt u een FAKE SJ4000 aan herkennen?
1. De waterdichte behuizing van de FAKE is groter dan de echte SJ4000
2. De waterdichte behuizing van de FAKE is anders gemonteerd qua knoppen e.d. als de echte SJ4000
3. De indeling van de FAKE waterdichte behuizing kloppen niet
4. De doos waarin de FAKE SJ4000 zit, bevat een grove grammaticale fout!
5. De accu's van de FAKE SJ4000 verschillen enkele milimeters waardoor de echte hier niet in passen!
6. De travelcharger past niet op de FAKE SJ4000

sj4000-fake-echt-behuizing-pakket
*Mocht u beschikken over een neppe variant SJ4000 neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren wat u het best kunt doen richting uw leverancier waar u de FAKE SJ4000 heeft besteld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »