Een dashcam kopen

  • Geplaatst op

Wat kost een gemiddelde Dashcam?

De prijs van een gemiddelde dashcams is rond de € 65,00. Opties op de cameras bepalen vaak de prijs van de modellen. Kijk goed naar de specificaties bij onze producten, zoals hierboven beschreven, zodat u niet teveel betaald voor een artikel.

Wat is het verschil tussen een Dashcam en een Actioncam

Een Dashcam wordt bevestigd in een auto en voornamelijk gebruikt voor in het verkeer, omdat het steeds drukker word en daardoor de kans op aanrijding toenemen, in dat geval is de dashcam een toegevoegde waarde om een schuld te kunnen bepalen, voor oa verzekerings maatschappijen en politie.

Een Actioncam kan gemonteerd worden op oa: motor/skie helmen, surfboards, borst en hondenharnas De actioncam kan worden gebruikt bij het opnemen van oa Roadtrips,tijdens het Skieën, Outdoor sporten waaronder: Duiken, mountanbiken en bergbeklimmen.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een Dashcam

De Beeldkwaliteit (hoeveel fps, en pixels) Nightvision (zodat je ook s,nachts een goed zicht houd) GPS (deze bepaalt de positie) De duurdere uitvoeringen beschikken over een G sensor, (word gebruikt bij geparkeerde auto,s de camera begint op te nemen wanneer de auto bewogen word) In de afgelopen jaren is er een enorme sprong in technologie gemaakt wat betreft Dashcams, orienteer u daarom goed. Wij als dashcammagazijn zetten veiligheid voorop en bieden een groot aanbod van deze producten.

Hoe werkt een dashcam?

De Dashcam word middels een zuignap of vaste montagein een auto geplaatst, ze kunnen aangesloten worden op een sigarettenaansteker of een directe aansluiting. Bij de duurdere uitvoeringen beginnen de camera,s direct met opnemen, de goedkopere versie moet je telkens handmatig aanzetten. Afhankelijk van de grote van de Sdcard neemt hij beelden op en als de card vol is kan je deze eruit nemen en de beelden opslaan op een pc,laptop of tablet. Daarna kan de card weer terug geplaatst worden en word er meteen weer opgenomen. Tevens hebben de duurdere uitvoeringen meestal ook een achter ruitcamera, waardoor je ook beelden van achter op nemen kan. Nóg meer specificaties kunt u weer vinden op onze website onder het kopje ''Dashcams''

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »