Actioncam met wifi

5
Wat in deze huidige tijd steeds populairder word zijn Actioncams met wifi ,de reden hiervan is dat steeds meer mensen smartphones en tablets in hun bezit hebben en meenemen op vakanties en wereldreizen.
Lees meer
Sorteren op:

Waarvoor is een actioncam met wifi geschikt?

De actioncams met wifi zijn ook uitermate geschikt om tijdens werkzaamheden (waarvan de klant graag direct de resultaten wil zien), beelden of video,s te maken en door te sturen naar de betreffende klant.

Omdat de actioncams zelfs bij regen of andere weersomstandigheden geschikt zijn om te gebruiken , zijn deze een perfecte vervanger van een simpele fototoestel. Met alle Actioncams voorzien van wifi heeft u de mogelijkheid om de opnames en foto,s direct op de smartphone en/of tablet terug te kijken. Hiermee kan je oa mooie ervaringen,foto’s en leuke filmpjes dan direct te delen via social media, maar ook per mail versturen en niet te vergeten direct in een cloud te zetten, Waardoor u weer voldoende ruimte op de SD card houd voor nieuwe belevingen en of acties. Op deze manier kan je dus ontzettend veel opslaan waar je ten allentijde op een rustig moment alles terug kan kijken en eventueel mooie collage van maken. Bij de meeste Actioncams met Wifi bestaat de mogelijkheid om automatische software updates uit te voeren. Voor vragen over nieuwe updates kunt u DashcamMagazijn altijd benaderen, en als er nieuwe updates voorhanden zijn stellen wij van DashcamMagazijn voor onze klanten deze ter beschikking. Wij van DashcamMagazijn kunnen u zelfs assisteren bij het downloaden van de nieuwste firmware als deze door onze producent ter beschikking gesteld word.

Actioncam met wifi kopen

DashcamMagazijn heeft een groot assortiment actioncams die gelijkwaardig zijn aan oa de Gopro, en deze zijn ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar o.a., Roze, Zilver, Blauw, Wit, Geel, Goud, Rood en Zwart. Ga voor meer informatie naar onze website.

Voordelen van een actioncam met wifi.

Afhankelijk van hoe groot of uw SDcard is, kunt u beelden en video,s maken, maar in combinatie met wifi is het mogelijk om ze direct naar een Server of Cloud te uploaden en waardoor u weer voldoende ruimte krijgt op uw SDcard. Daardoor bijna onbeperkt foto,s en video,s kan blijven maken. Niet te vergeten dat u ook direct beelden en foto,s kunt sharen via Social Media, en versturen via mail. Doordat onze actioncams onder alle omstandigheden te gebruiken zijn, zoals bij slechte weersomstandigheden, maar ook op moeilijk bereikbare plaatsen doormiddel van bijvoorbeeld selfiesticks met afstand bediening beelden te maken die van groot belang zijn , door te sturen via mail naar o.a een klant, waardoor de klant accuraat actie kan ondernemen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »